JuhaniP

Vellihousut kirjoittavat mitä vaimo käskee

Tasa-arvoasioissa on kolme osapuolta;

1. Naiset

2. Miehet

3. "Miehet" jotka tekevät kuten vaimo käskee, tai joiden mielipiteet tulevat naisten suusta.

 

On ymmärrettävää että jotkin naiset pyrkivät "tasa-arvon" varjolla huiputtamaan miehiä huonoihin sopimuksiin, tekeytymällä uhriksi, tai levittelemällä vääriä tilastotulkintoja, kuten naisen euro on vain 80- senttiä, huomioimatta tehtyjen työtuntien määrää.

Naiset syyllistyvät usein tämän kaltaiseen valehteluun. Jopa liian usein.

 

Sen sijaan on mahdoton hyväksyä niitä "miehiä", jotka hyökkäävät muita miehiä vastaan, vähättelemällä muiden miesten kokemia epäkohtia, epätasa-arvoa.

 

Kuinka kukaan täysjärkinen voi väittää että kaikkien naisten tulisi saada vapautus velvollisuuksistaan, pelkästään sen tähden että jotkut naiset synnyttävät?

 

Esimerkiksi velvollisuus maan puolustukseen koskee kaikkia Suomen kansalaisia. Siitä ei pitäsi vapauttaa sukupuolen perusteella. Jos kerran naiset voivat suorittaa vapaaehtoisen asevelvollisuuden, niin miksi sitten ei pakollista?

 

Jotenkin on ala-arvoista että jotkut miehet lyhytnäköisten etujen toivossa myyvät oman sukupuolensa oikeudet.

 

Monet tekevät tätä paremman viran toivossa. Tekeytymällä naiseksi he tietävät saavansa etua oikeuksistaan kiinnipitävään mieheen verrattuna.

 

Jotkut myyvät sukupuolensa oikeudet tasa-arvoon perhesyistä, eli tekevät niin kuin vaimo käskee.

 

Tämä kaikkinainen rintamakarkuruus estää oikean tasa-arvon toteutumisen. Siis sen, jossa kaikkien odotettavissa oleva elinikä on yhtä pitkä, sukupuolesta riippumatta. Todennäköisyys saada huoltajuus on erotilanteissa yhtä suuri. Maksettujen verojen määrä korreloisi saatuihin etuuksiin. Saatujen eläkkeiden määrä olisi suorassa suhteessa maksettuihin maksuihin. Mahdollisuus joutua vankilaan olisi sama, kuin toisella sukupuolella jne.

 

Riskien ottaminen on luonteenomaisempaa miehille, kuin naisille. Se on biologiaa. Siksi riskien ottamisen palkitseminen tulisi sallia paremmin, ilman että siitä menetetään toiselle sukupuolelle jne. jne.

 

Suomi ei todellakaan tarvitse vellihousuisia rintamakarkureita, matkalla kohti miesten parempaa tasa-arvoa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän SeppoIkonen kuva
Seppo Ikonen

Tässä maanpuolustus tasa-arvo -asiassa velvollisuutta vastustavat naiset vetoavat historiaan: Kun ennen miehet kävivät armeijan, sotaväki ei ole naisten velvollisuus / ei kuulu naisille. Naiset olivat kotona.

Nyt kuitenkin osa naisista haluaa käydä armeijan, ei mene yksiin. Ei puolustusvoimat ole mikään 'kerho', jonne voi mennä jos haluaa.

Nyt kuitenkin armeijasta on päästetty tulemaan tällainen kerho, velvollisuus, jonka voi jättää tekemättä. Ne menee, ketkä haluaa.

Armeijassa tehdään miehiä, eikös ihan tasa-arvon nimissä armeijassa voitaisi tehdä naisiakin?

Toimituksen poiminnat